Nieuwsbrief 4

Agenda
dinsdag 19 mei: jaarvergadering
zaterdag 13 juni: springfestijn in Monnickendam
15 t/m 19 juni: laatste lesweek van dit seizoen
week van 17 augustus : eerste lesweek van het komend seizoen

Jaarvergadering:
Wij nodigen alle leden van harte uit om de jaarvergadering bij te wonen. Deze is op dinsdag 19 mei in het Broekerhuis aan het leeteinde. De jaarvergadering begint om 19:30 uur.

Onderlinge wedstrijden:
Op zaterdag 25 april waren de onderlinge wedstrijden van Sparta.  Over de hele dag hadden we vier verschillende wedstrijden voor de jongste meiden, grote meiden, selectie en jongens. Iedereen heeft zijn best gedaan. Eline, Storm en Vera wonnen een wisselbeker, en zij zullen binnenkort een naamplaatje krijgen om op de beker te plaatsen.

Springfestijn:
Op zaterdag 13 juni is het springfestijn in Monnickendam. Kinderen die mee willen doen kunnen zich volgende week opgeven bij hun leidsters. Als ze meedoen moeten ze wel hun wedstrijdturnpak aan.

Laatste lesweek
In de week van 15 t/m 19 juni zijn de laatste lessen van dit seizoen. We beginnen weer in de week van 17 augustus. De nieuwe indeling van de groepen hoort u zo spoedig mogelijk.

Zoka
Van 2 t/m 8 augustus (week 5 van de zomervakantie) gaan een aantal kinderen van Sparta op zomerkamp. Er is nog plaats dus als u kind mee wil kunt u hem/haar opgeven door een mailtje te sturen naar info@spartabroekinwaterland.nl
Inschrijven kan tot uiterlijk 31 mei. Voor meer informatie kunt u kijken op www.zoka.nl