Nieuwsbrief 3

Agenda

Zaterdag 14 maart: 3e damescompetitie, Wormer
Zondag 15 maart: 3e damescompetitie + dames -recreatie, Wormer
Zondag 19 april: 3e herencompetitie + heren-recreatie, Beverwijk
Zaterdag 25 april Onderlinge wedstrijden, Broek in Waterland

Wedstrijd 14 maart

De wedstrijd van zaterdag 14 maart wordt mede georganiseerd door Sparta. Hiervoor hebben wij de hulp nodig van (de ouders van) onze leden. Vrijdagavond 13 maart moet de zaal opgebouwd worden en ook op zaterdag 14 maart hebben wij helpende handen nodig bij de organisatie van de wedstrijd zoals schrijven van diploma’s, koffie/thee,….. . Wij hopen dat we op uw hulp kunnen rekenen!

Onderlinge wedstrijden

Op zaterdag 25 april zijn er onderlinge wedstrijden in gymzaal de Havenrakkers. De turn(st)ers turnen een wedstrijd tegen kinderen van de club van hetzelfde niveau. De tijden van de wedstrijd worden later nog bekend gemaakt.

ZOKA

Beste turn(st)ers en ouders,

De KNGU Zomerkampen organiseert in de bossen van Beekbergen elk jaar zomerkamp voor alle kinderen tussen de 6 en de 18 jaar. Een week die in het teken staat van plezier, dansen, zingen, gymmen, rennen, vliegen, waterspelen, bosspelen, griezeltochten, vrienden maken, kampvuur en nog veel meer!

De inschrijvingen voor 2015 zijn begonnen! Het lijkt ons super leuk om met jullie een week af te reizen naar planeet zomerkampen. Michelle, Anouk en Judith zullen de 5e week van de zomervakantie meegaan als leiding van de turn(st)ers van Sparta, indien er genoeg aanmeldingen zijn. Alle informatie vind je op de site: zoka.nl

We hopen met een grote groep kinderen een fantastische week te beleven en horen graag wie mee willen! Opgeven kan tot 8 maart via info@spartabroekinwaterland.nl .

Met sportieve groet,

Michelle, Anouk en Judith

Freerunning

Sportservice Zaanstreek-Waterland en SV Sparta organiseren een freerunning clinic in gymzaal de Havenrakkers te Broek in Waterland. Voor de leeftijd van 6-10 jaar is de clinic van 10.00-11.00 uur en voor de jongeren van 10 jaar en ouder aansluitend van 11.00–12.00 uur. De clinic wordt kosteloos gegeven door de sportbuurtcoach van Sportservice Zaanstreek-Waterland, waarbij ze wordt geholpen door trainsters van SV Sparta.

Freerunning/parcours is een uit Frankrijk ontstane loopdiscipline, waarbij op een zo vloeiend mogelijke manier hindernissen worden overwonnen. Bij parcours ligt de nadruk op het zo snel mogelijk van A naar B verplaatsen. Bij freerunning draait het vooral om de wijze waarop, zoals trucs tijdens een sprong. Freerunning wordt voornamelijk in de buitenlucht uitgevoerd, maar vanwege de veiligheid wordt dit nu in een gymzaal aangeboden. Dit is dus een unieke kans om deze sport uit te proberen! Zaalschoenen dragen is verplicht.

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Stuur dan een e-mailtje met naam, leeftijd en de activiteit naar phaakman@sportservicezaanstreekwaterland.nl