Lessen

Bij Sparta kan je terecht voor (Peuter & Kleuter) Gymnastiek, Turnen, Freerunnen en Conditie/krachttraining voor volwassenen. Kortom veel mogelijkheden om lekker actief bezig te zijn in je eigen dorp.

hahaha

Dansen
Mix van moderne dans en streetdance met een vleugje Latin voor meisjes en jongens vanaf 5 jaar onder de leiding van Ruanita Santos.

Peuter & Kleuter gym
Lekker klimmen en klauteren voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot en met 6 jaar. Deze lessen zijn  heel goed voor de motorische ontwikkeling van je kind. Tevens is het een goede voorbereiding op gymlessen op school en op de turnlessen of het Freerunnen bij Sparta.

Turnen
Gave trucks leren zoals een mooie handstand, de radslag, een flick flack en een salto! Dit leer je allemaal bij de turnlessen van Sparta. Alvast weten hoe het moet, bekijk het volgende filmpje. Wil je dit ook leren?? Kom langs voor een proefles op een van onze volgende lessen!

Freerunnen
Jezelf verplaatsen op de meest creatieve, uitdagende en leuke manier? Dit leer je bij Freerunnen! Wil je alvast weten hoe dat eruit ziet? Bekijk het volgende filmpje  en kom gezellig een keer meedoen!

Conditie/krachttraining 40+
Ook voor jou als volwassene die graag in beweging wil komen, hebben we een leuke training! Je houd je conditie op pijl en combineert dit met uitdagende krachtoefeningen. Voor iedereen op maat!! Zin om de spieren lekker los te maken, kom eens meedoen in een van onze lessen