Nieuwsbrief

De zomervakantie is bijna afgelopen en we willen jullie graag op de hoogte brengen wat er komend seizoen allemaal staat te gebeuren.

Nieuwe groepsindeling
De nieuwe groepsindeling is naar alle leden gemaild. 

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger voor Sparta?
Sparta is een sportvereniging met een lange historie. Al ruim 110 jaar verzorgen we gym, turn en freerun lessen voor de inwoners van het dorp. Dit hopen wij nog vele jaren te kunnen doen.

Tijdens de laatste jaarvergadering hebben 3 van onze bestuursleden aangegeven aan het eind van dit seizoen te gaan stoppen. Wij zijn inmiddels gestart met het benaderen van opvolgers. Langs deze weg ook een oproep aan jou. Mocht je de vereniging een warm hart toedragen en ons willen helpen, neem dan contact op met Marloes (06-17066978) of Meta (06-24699713).

Vrijwilligers is het fundament van onze vereniging. Vele handen maken licht werk en zorgen voor een gevarieerd verenigingsaanbod in het dorp. We zien je reactie graag tegemoet!

 

Grote clubactie
De Grote Clubactie begint dit jaar op zaterdag 15 september. Vanaf deze datum kunnen de kinderen van Sparta starten met het verkopen van de loten. Een lot kost 3 euro per stuk, waarvan maar liefst 80% rechtstreeks naar onze vereniging gaat. Met deze extra inkomsten kunnen wij als vereniging extra materiaal kopen of activiteiten organiseren. (Ver)kopen jullie ook lootjes voor Sparta?

Vanaf dinsdag 4 september starten weer de turnlessen!