Nieuwsbrief 1 seizoen 2014/2015

Het nieuwe seizoen is weer gestart.

Alle lessen zijn inmiddels weer begonnen. De leidsters en de leden zijn met veel enthousiasme weer begonnen.

Agenda

Hierbij de voorlopige data voor de wedstrijden:

Zaterdag 8-11-2014: 1e damescompetitie, Wormer.
Zondag 9-11-2014: 1e damescompetitie + dames-recreatie, Wormer.
Zondag 14-12-2014: 1e herencompetitie + heren-recreatie, Beverwijk.
Zaterdag 10-01-2015: 2e damescompetitie, Wormer.
Zondag 11-01-2015: 2e damescompetitie, Wormer.
Zondag 8-2-2015: 2e herencompetitie, Beverwijk.
Zaterdag 14-3-2015: 3e damescompetitie, Wormer.
Zondag 15-03-2015: 3e damescompetitie + dames-recreatie, Wormer.
Zondag 19-04-2015: 3e herencompetitie + heren-recreatie, Beverwijk

Een fitte start voor het nieuwe seizoen

Als start van het nieuwe seizoen zijn de dames van de donderdagavond met elkaar gaan fietsen. Vanaf de gymzaal zijn we vertrokken richting de dijk, waar veel dames die daar wonen aansloten bij de groep. Totaal waren we met 9 personen die richting Amsterdam noord fietsten. Daar aangekomen mochten we genieten van een lekker drankje met uitzicht over ’t IJ. De één ging aan de warme chocomelk maar de ander was al toe aan een lekkere rode wijn. Nadat de kleine regenbui was afgelopen, vertrokken we weer richting Broek in Waterland. Dit uitje was de start van het nieuwe seizoen waarin we elke donderdagavond weer goed trainen aan onze buik, billen en benen!

Grote clubactie

Het seizoen is weer begonnen dat betekent  dat de grote clubactie er weer van start gegaan is. De kinderen van onze vereniging gaan langs bij familieleden, buren ed. om zo veel mogelijk loten te verkopen.

De loten kosten € 3,00 per stuk en daarvan komt er € 2.40 ten goede aan Sparta. Dat is 80% van de opbrengst..

Wat doen wij met dit geld?

  • Met deze extra inkomsten hoeft de contributie niet worden verhoogd.
  • We kunnen extra materiaal kopen.
  • Als vereniging kunnen we iets extra’s doen voor onze leden, bijvoorbeeld een dagje naar een grote sporthal.

En ze kunnen kans maken op een Apple iPad of andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor Slagharen, Bobbejaanland of Duinrell. Meer over deze verkoopwedstrijd is te lezen in het verkoopboekje en op www.clubactie/verkoopwedstrijd.

Voor andere info over de grote clubactie kunt u kijken op: https://clubactie.nl/overclubactie

Kleutergym
Op de vrijdag van 15:15 – 16:15 uur gymmen onze jongste leden. Het is een leuk maar klein groepje. Als uw kind een vriendje/vriendinnetje heeft in de leeftijd van 3,5 t/m 6 jaar die graag op gym wil, dan mag dat vriendje/vriendinnetje altijd meekomen om een (proef)les mee te doen.

jongensgym
Op de donderdagavond van 19:00-20:00 uur gymmen de jongens onder leiding van Marloes. tijdens de les doen we aan turnen, spel en freerunning. Zij zijn op zoek naar jongens in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar die graag met hun mee willen gymmen. Kom snel een keer langs om mee te doen!

Ookmeerhal
Wij willen weer op een zondag gaan turnen in de Ookmeerhal in Amsterdam met onze leden. Verdere informatie volgt nog.

Zoka
Een van onze leden is in de zomervakantie een week op turnkamp geweest samen met haar leidster Judith.

Hier een verslag van Sanja Huisman:

Op zondagmiddag ben ik naar Beekbergen gegaan. We lagen met 7 meiden in 1 tent. Dit was erg gezellig. ’s morgens werden we wakker met het lied als beren leren kunnen. Dan moest je je aankleden en gingen we ontbijten. Daarna gingen we turnen in de turnzaal en ’s middags en ’s avonds deden we allemaal spelletjes in het bos. Zoals waterspelletjes en mafketelen. Op woensdagmiddag gingen we zwemmen in het zwembad. Op zaterdag kwam mama mij weer halen maar voor dat we naar huis gingen was er nog een gezamenlijke afsluiting met alle kinderen en papa’s en mama’s.

Zoka is heeeel erg leuk!

Volgend jaar gaat zij zeker weer en misschien zijn er wel meer kinderen die ook mee op kamp willen. Meer info hierover volgt nog. Maar als u alvast meer informatie wil dan kunt u dat vinden  op www.zoka.nl