Peuter & Kleuter gym

Lekker klimmen en klauteren voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot en met 6 jaar. Deze lessen onder de begeleiding van Ruanita Santos zijn heel goed voor de motorische ontwikkeling van je kind. Tevens is het een goede voorbereiding op gymlessen op school en op de turnlessen of het Freerunnen bij Sparta.

Gymnastiek helpt kinderen hun grove motoriek te ontwikkelen voor een betere controle en coördinatie van hun ledematen. Zo kunnen ze een goed gevoel van lichaamsbewustzijn ontwikkelen. Wij geloven dat een kind nooit te jong is om liefde voor gymnastiek en lichaamsbeweging te ontwikkelen.
Ruanita’s lessen zijn gericht op plezier en fitness en tegelijkertijd stimuleren de ontwikkeling van de coördinatie, evenwicht, fitheid en basisgymnastiek op een motiverende manier. Ruanita gebruikt de toestellen in parkoers om de kinderen te helpen met hun zelfvertrouwen te vergroten en stellen kinderen in staat om met grotere onafhankelijkheid gymnastiekvaardigheden te ontdekken en te leren.

De kinderen bewegen in kleine groepjes door de gymzaal onder Ruanita’s leiding en haar hulpdiensten. De lessen zijn afgestemt op de leeftijd en het vermogen van alle kinderen.